Rådgivning til fødevareindustrien
PROFESSIONEL RÅDGIVNING I HYGIEJNEPRINCIPPER
Opnå en hygiejne, som lever op til fødevarekontrollens høje krav.
Udover rengøring tilbyder vi blandt andet også:
Alle virksomheder, der fremstiller eller forarbejder fødevarer, skal overholde reglerne om hygiejne som fx nedkøling af fødevarer, hvordan man undgår at sprede bakterier (krydsforurening), udstyr, der bruges i virksomheden, rengøring og desinfektion.
Vi hjælper dig med at få implementeret rutiner for bedre hygiejne, herunder rengøring og håndvask, samt hvordan du bedst muligt indretter din fødevarevirksomhed eller fx et institutionskøkken.
Vi er kendt for, at sætte kundens ønske i højsædet i alt hvad vi laver.
Hos KMS tror vi på, at en god dialog er fundamentalt for et godt resultat, og derfor sørger vi altid for at forventningsafstemme og have klare linjer, inden vi går i gang med en opgave.
Prisen er vigtig for vores kunder. Derfor står vi altid klar til at give et konkurrencedygtigt – og selvfølgelig uforpligtende – tilbud på din opgave.